maanantai 12. huhtikuuta 2010

Talon aarteita osa 1

Me asutaan mun miehen isoisän rakentamassa talossa. Isoisä itse kuoli jo suht varhaisella iällä ja taloon jäivät asumaan hänen vaimonsa eli miehen mummo ja heidän viisi lastaan. Silloin täällä oli myös eläimiä, kanoja, lehmiä, kissoja, koiria ja olisiko ollut sikakin. Joka tapauksessa tämä meidän koti ja sen piharakennukset ovat täynnä kaikenlaisia aarteita niiltä ja myöhemmiltä ajoilta! Huvikseni niitä oon kuvaillut, joten tässäpä muutama otos, lisää sitten joskus myöhemmissä postauksissa.


Mies kertoi salaperäisesti, että nuo kenkälestit kuuluvat ullakollamme olevaan suutarinlaukkuun. Salaperäisesti varmaan sen takia, etten menisi sinne pönkimään ;D Löysin nuo kuitenkin eräästä ulkorakennuksestamme ja laitoin pikkueteisen naulakkoon roikkumaan. Ihanat!Vaarinkalja-pulloja, Karhulaa, Riihimäkeä, puulaatikoita, pulloja, purkkeja...

Ihana pitkä penkki löytyi riihestä enkä oikein tiedä mitä sille tekisin.
Toisaalta olisi kiva pitää sellaisenaan, mutta varsinkin jalkojen väritys vähän tökkii, ne ovat oranssit... Eikä tuo istuinosakaan kovin hyvässä kunnossa ole. Mutta istuinosan väristä pidän kyllä, kaunis vanha vihreä.

Enemmänkin räpsin kuvia, mutta en viitti niitä laittaa jakoon.
Ihan siitä syystä, että nyt voin ottaa parempiakin! Oma kamerani on surkeassa kunnossa ja harkitsin jo ostavani uuden... Mutta toimin ensimmäistä vuotta täällä kylän kesälehden päätoimittajana ja sainkin työsuhdekameran sieltä! Jihuu, nyt vaan käyttöohjeita selailemaan ja opettelemaan kuvauksen saloja :)Meidän kylppärin nykyiset verhot ;)Oon ollu niin hurjassa menossa muutaman illan, ettei olo oo yhtään kotiäitimäinen.
Lauantaina lähdin miehen kehotuksesta naapurikaupunkiin baariin, ihan ex tempore. Hain kälyni kyytiin ja yhdessä mentiin, oli loistava reissu! Itse olin kylläkin selvinpäin ja autolla huristelin aamun sarastaessa kotio, mutta se ei haitannut tippaakaan. Laulettiin karaokea, tavattiin kavereita ja tuttuja, nähtiin valomerkki, syötiin grillillä ja puoli kuusi aamulla olin sit vihdoin kotona. Seuraavana päivänä väsytti, mutta kyllä kannatti!

Lauantai-iltana oli ensimmäiset kesäteatterin harjoitukset, semmoisessakin näyttelen!
Ihan vaan luettiin käsikirjoitus läpi ja tutustuttiin rooleihimme.

Sunnuntai vietettiin ihan perheen kesken, mutta taas tänään illalla olin sitten kokoustamassa tuon kesälehden tiimoilta. Onneks loppuviikko on kiireetön!
Onhan se kiva päästä vähän jo enemmän liikkumaan, kun on ollut niin kiinni tuossa pienimmässä.
Eihän sitä tiedä, kuinka kauan tätä iloa kestää ;)

4 kommenttia:

 1. Ihanalta kuulostaa teidän koti!

  VastaaPoista
 2. Kivaa kun talolla on historia. Tervetuloa kurkistamaan mun uutta blogia;)

  VastaaPoista
 3. Minä jokin aika sitten kolusin meidän talon alla ja löysin monia vanhoja pulloja - ihania! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Maria :)

  Marin blogissa oon suht ahkerastikin vieraillut, täytyis varmaan yrittää ehtiä jotain kommentoimaankin ;D

  Marika, löytöjä on niin ihana tehdä!

  Jospa tähän loppuis hiljaiselo tässä blogissa ja alan päivittään!

  VastaaPoista