lauantai 3. huhtikuuta 2010

Pääsiäistä

Meille ei oo vielä muodostunut kummempia pääsiäistraditioita.
Virpomassa kävin isomman pojan kanssa, mutta sillä lähinnä toivoteltiin noille lähimmille naapureille hyvää pääsiäistä ja vuotta, ei oltu kummemmin palkkioiden toivossa liikkeessä. Ehkä sit myöhemmin. Nyt poika olis toivonut omenaa palkkioksi :)Ollaan vähän askarreltu. Huomenna on keitettyjä kananmunia välipalalla, maalataan niitä sitä ennen vesiväreillä. Miehen kotona on ollut tapana piilottaa suklaamunia, niinpä meilläkin niitä on nyt piilotettuna, huomenna saa etsiä. Hiukan haastavaa vaan tuon pienemmän kanssa, joka on allerginen sekä maidolle (siis suklaallekin) kuin kananmunallekin. Mutta hedelmänamusia on häntä odottamassa ja Kultasuklaan tummaa suklaata, joka on maidotonta! Ja hyvää ;)Meillä ei syödä lammasta. Ei kumpikaan tykätä miehen kanssa sen mausta.


Kaikenlaisia herkkuja on ollut piilotettuna kyllä koko viikon, joten äitiin ei taida enää huomenna mahtua yhtään mitään makeaa...

<3

Tänään oli mun mummun 80-vuotisjuhlat. Ihana oli nähdä sukulaisia!
Ennen lähtöä ei keretty ottaan musta yhtään kuvaa, kun kerrankin olin laittautunut.
Tullessa näytin jo aika räjähtäneeltä:Ostin tuon Monsoonin mekon huuto.netistä joskus viime vuonna ja ootan jo kesää, että pääsen kunnolla käyttään sitä. Ihanan värinen ja kivan mallinen. Nyt päällä oli Marimekon musta bolero, joten nuo edustan kirjailut ei kunnolla näkyneet :(
Kesällä sitten!
Aamua odotellessa, silloin mennään tarkistaan, onko kana muninut! Ja minne kaikkialle se on ehtinyt niitä muniaan viemään ;)

2 kommenttia:

  1. Moi! Saanko linkittää sut? Maripauliina elokuisista kyseleepi... mun blogi on: www.blingjanam.vuodatus.net
    lasten blogin osoitteen ja saliksen oon joskus fb-ryhmässä jakanutkin, saat sen tarvittaessa uusiksi.
    Mari :)

    VastaaPoista
  2. Moi! <3 Tietty saat linkittää. Täytyykin mennä tänään kurkkiin sun blogia, nyt kun oon itekin tähän hommaan alkanu niin tulee kurkittua enemmän muitakin :) Täytyy siis kysäistä sulta uudestaan se lastenkin blogin osoite ja salasana, vaikka fb:ssa ;)

    VastaaPoista