torstai 8. huhtikuuta 2010

Aurinkoa!Olin aatellut kirjoittaa pitkät pätkät kuluttamisesta, kun oon sitä nyt hirveästi pohtinut. Säästän teidät kuitenkin enemmältä, mutta jotain nyt kuitenkin kirjoitan... Mietin että miks pitää ostaa kaikennäköstä tavaraa, vaikka ei välttämättä tarvis mitään? Miten pystyis ostaan vaan sellaista, mitä TODELLA tarvitsee? Eikä sortuis niihin mielitekoihin... Mulla ei oo semmosia hetken mielitekoja, vaan enemmänkin pitkällisiä harkintoja ja päähänpinttymiä, että jotain on saatava. Vaikka ei siis tarviskaan. Tai tarvis, mutta ei nyt niin välttämättömästi. Tai niin montaa. Mutta kun se joku on niin ihana. Ja mielessäni perustelen itselleni, että kuinka käytännöllinen se jokin olis. Ja ekologinen. Ja suomalainen. Ja ihana. Ja tarpeellinen, tietty.
Mutta ei se ehkä oo niin kovin ekologista ostaa turhaan. Hmmm.

Tässä esimerkissä siis puhuin bambuisista tiskiräteistä, joita oon tilannut täältä --> www.kierti.fi (ja tähän väliin vielä tieto, että en oo vielä keksiny, miten saan tuon osoitteen näkymään linkkinä ;) ). Ensin tilasin kokeeks ihan pari. Sitten todettuani ne loistaviks, niin tilasin pari lisää. Aattelin, että niillä pärjää ihan hyvin. Kuten pärjääkin. Mutta sitten tuli uutuutena hammpuinen tiskirätti! Pakkohan sitäkin oli testata... Ja todeta vielä paremmaks! Ja äskettäin tuli uudet kuviot rätteihin ja tilasin taas kaksi. Vaikka en olis enää tarvinnut, mutta kun ne oli niin ihania! Ja pojat ihastui pyöräkuvioihin myös. Seliseli.

Kuitenkin päätin ottaa itteeni tän seurauksena niskasta kiinni ja yrittää olla nyt ostamatta mitään tarpeetonta. Vain ruokaa saan ostaa ja lankaa, josta teen itselleni kaverin juhliin yläosan. Katotaan, kuinka onnistuu ;)

Tänään oli ihanan aurinkoinen päivä. Aamulla aattelin, että ei tästä päivästä tuu mitään. Pienempi poitsu huusi tissin perään koko yön ja nukuin maksimissaan pari tuntia. Isompi poika taas oli nukkunut loistavasti ja virtaa riitti. Mutta päivä menikin oikein mukavasti!Aamupäivällä jatkettiin ullakon siivousta ja löydettiin sieltä muun muassa mun vanha kamera. Esikoinen omi löydön heti itselleen ja pienemmän nukkuessa päikkäreitä meillä olikin valokuvaussessiot.Pienet torkutkin siinä lämpimässä saattoi ottaa, vein vielä täkin päälle lämmikkeeks.


Kun pikkuveli heräsi, syötiin vähän välipalaa rappusilla


Kaiken hyvän lisäks mies sai vielä vapaapäivän huomiseks, kun sai työmaansa valmiiks etuajassa, joten mä saan huomenna rauhassa SIIVOTA, jippii! Jospa sais vielä kunnon unetkin tänä yönä, niin ah. Ei meidän kaikki päivät näin aurinkoisia oo, joten kerrankin on voinut nauttia! :)

1 kommentti:

  1. Kiitos Tytyk! :)
    Täytyypä testata, kun seuraavan kerran kirjoittelen. Ehkä jo siis tänään, jos miehellä ei mee hermot mun tietsikalla istumiseen illalla ;D

    Löysin kyllä sen linkkinappulan, mut en tajunnu, et se pitää maalatakin se osoite.

    VastaaPoista