torstai 30. syyskuuta 2010

Piristys ja herätys!

Ihanainen Mari <3
piristi mun päivääni tällä



Tämän tunnustuksen toiveena on, että tämä jaetaan eteenpäin seitsemälle (7) blogille, ja että samalla kerrotaan seitsemän asiaa, mitä ei ole vielä blogissa kertonut.

Mulle vielä aika helppo homma, kun ei tämä blogitaival kovin pitkä eikä aktiivinen ole ollut. Mutta jos tää tästä, näin talvea kohti on enemmän aikaa istua tässä koneellakin! :)

1. Meidän pyykkihuolto pesua lukuunottamatta hoidetaan olkkarissa.
Ärsyttävää, kun koko ajan on teline täynnä ja tuossa näkyvillä, mutta kamalan kätevää myös, kun niitä voi laitella ja samalla olla poikien kans tai katella telkkaria. Kesäisin meidän kaikki pyykit kuivataan ulkona.

2. En juo kahvia.
Teetä juon kylmällä ilmalla, kaapissa pitää olla aina appelsiini-rooibosta ja hunajaa.

3. Unohdan aina kastella kukkia ja herään siihen asiaan vasta, kun kukat on jo aika nuupahtaneita... Tai jopa kuolleita. Ainoastaan kylpyhuoneen ja keittiön kukat saa säännöllistä hoivaa.

4. Tanssin lasten kanssa Fröbelin palikoita ihan tosissaan :D
Se on ehkä yks hauskimmista meidän yhteisistä jutuista. Olkkarin lattialle tilaa, sivuun kasa peittoja levähtämistä varten, omia soittimia laatikollinen mukaan ja musiikki täysille. Ah!

5. Käytän villasukkia kesät talvet, mutta en osaa itse tehdä niitä.
Äiti ja mummu hoitavat sen puolen erittäin kiitettävästi <3

6. Lukisin paljon enemmän kirjoja, kuin tällä hetkellä luen, jos vaan ehtisin ja malttaisin.
Omistan satoja kirjoja ja käyn niitä joka vuosi läpi myös siinä tarkoituksessa, jos raaskisin myydä jonkun kirpputorilla. Mutta ei, kaikkiin liittyy jokin muisto tai tunne enkä raaski.
Käyn myös kirjastossa ja palautan kirjat myöhässä ja maksan sakkoja. En vaan osaa palauttaa kirjoja ajoissa, lukisin ja pitäisin niitä vaikka kuinka kauan!

7. Tykkään leipoa. En yleensä kokeile mitään uutta, vaan leivon samoja, mitä ennenkin. Sitten jos uskaltaudunkin kokeilemaan jotain uutta ja onnistun, niin liitän sen leivottavien listaani jatkossakin :)

Lähetän tunnustuksen edelleen Elohiirelle , Nunniannille sekä anrinkolle , Tiuhkalle ja Uuden kuun Emilialle

Heidän blogejaan useimmiten selailen, ihan huvikseenkin ja vaikka ei olis uusia päivityksiäkään tullut. Ihanaa inspiraatiota ja hyvää mieltä!


Meidän syksy aloitettiin pienimuotoisella kurssilla, siitä lisää seuraavalla kerralla!

2 kommenttia:

  1. Heippa! kiitos ja kummarrus! Kiva myös kuulla, että käyt blogillani ja se tarjoaa inspistä!

    Ihanaa torstai iltaa!

    VastaaPoista
  2. Tännehän oli tullut päivitys :) Voin hyvin kuvitella teidät joraamaan frööbeleitä :D :D

    VastaaPoista